Brnik, 14.08.2015

Slovenski letalski prevoznik Adria Airways d.d. z več kot petdesetletnimi izkušnjami v čarterskem in rednem letalskem prometu, išče:

KOPILOTE PRIPRAVNIKE (M/Ž)

Pogoji:

Diplomirani inženir strojništva – letalska smer ali druga primerna izobrazba tehnične smeri
Zdravniško spričevalo 1.razreda v skladu z EASA
Pooblastilo ME-IR (instrumentalno letenje na večmotornih letalih) v skladu s FCL in EASA
Dovoljenje prometnega pilota (ATPL ali CPL z opravljeno teorijo ATPL) v skladu s FCL in EASA
Znanje angleškega jezika (ICAO Level 4)
Znanje slovenskega jezika
Selekcijski postopek bo sestavljen iz štirih faz v naslednjih okvirnih terminih:

Teoretično preverjanje znanja dne 19.9.2015 ob 9.uri (poglavja iz teorije ATPL: Operational procedures, Air law, Performance, Meteorogical, Principle of flight in PANS- OPS)
Psihološko preverjanje dne 21.9.2015 ob 16.uri
Let na simulatorju
Razgovor
Termini selekcijskega postopka bodo kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje za začetek selekcijskega postopka, potrjeni najkasneje do 8.9.2015.

Kandidatom, ki v določeni fazi ne bodo zadostili strokovnim kriterijem, se bo selekcijski postopek ustavil. Izbrani bodo kandidati, ki v največji meri izpolnjujejo pogoje.

Izbranim kandidatom bodo ponujene pogodbe o nadaljnjem usposabljanju in zaposlitvi.

Izvedba šolanja in število izbranih kandidatov je odvisno od sestave flote in obsega letenja pri delodajalcu, zato si Adria Airways d.d. pridržuje pravico, da do nastopa dejanskih potreb, šolanja ne začne izvajati in temu posledično določi število kandidatov, ki jim bo ponudila usposabljanje in zaposlitev.

Kandidate vabimo, da nam prijave s kratkim življenjepisom, dosedanjimi poklicnimi izkušnjami, potrdilom o nekaznovanju, potrdilom iz kazenske evidence, ostalimi dokazili in fotografijo pošljete v elektronski obliki na hr@adria.si s pripisom ‘Kopilot – pripravnik’. Prijave sprejemamo do vključno 28.8.2015.

 

Vir:  Adria

Dodaj odgovor

Post Navigation